“從宇宙直接下載的身體程序,為身體創造奇蹟!!”

有想過簡單如一雙手就已經可以隨時隨地改變身體的狀況嗎? 有想過身體有很多能量等著你解鎖嗎?

MTVSS是Access Body最多變又方便的手觸程序之一,能打開身體不同的可能性,迅速改變身體的狀況,而且對免疫系統有一個令人難以置信的效果! 無論在人或動物身上啟動MTVSS,都會有顯著的改變,這些能量還能釋放鎖在身體的限制,令你從宇宙接收更多,打開生命更大的可能性,有什麼比這更好呢?還有什麼可能性?

MTVSS 執行師認證課程
A班:2020年3月10日(二)
B班:2020年3月17日(二)
時間 : 7:30pm – 10:30pm
導師 : 陳筠姸*
地點:荔枝角永康街51-53 號時穎中心十一樓4室
學費 : $1800 (舊生半價,15歲或以下由一位成人陪同費用全免,16-17歲半價)
查詢: WhatsApp 或致電 9349 4414
報名連結

內容:
1. 簡介Access Consciousness
2. 擴張練習感受回復無限存有次狀態
3. 學習用除障句改變身體的狀況
4. 與身體對話
5. MTVSS 之應用及啟動方法
6. 實習時間

完成課程後你會獲得由Access Consciousness 發出的國際認證,正式成為MTVSS執行師,可以開始為別人執行此簡單而效果非凡的身體程序。

見證分享:
– 一位德克薩斯州的女士每晚替丈夫在脊柱的關節運行MTVSS,逆轉了丈夫第三期頑疾。
– 一位Access導師為一位女士的肚子運行MTVSS,替她清除了3粒子宮肌瘤。
– 創辦人Gary Douglas和兩位助手為一位肌肉完全不能動彈的人連續運行MTVSS 3小時,使他恢復了肌肉正常的功能。
– Gary Douglas 相信白血病患者,連續八星期運行MTVSS將會有很大幫助。
– 有個案用MTVSS醫治腸胃不適、經痛、肋骨發炎等皆迅速改善症狀。
– 我一位學生在醫院檢查整時發現一個幾cm大的子宮瘤,她啟動MTVSS一晚,第二天再檢查時再也找不到這個瘤。

 

客人和學生感想:

個案一

“6月中旬找筠妍做了一次mtvss, 過程中感覺每條神經、肌肉都能放鬆,工作所帶來繃緊全部一掃描而空,效果比按摩做spa還要好幾倍。筠妍還能覺察我思想及信念上的限制,配合除障句,顯然mtvss不單是療愈’身’, 而是’心靈’也能兼顧到的强大工具”

個案二

“Hahahaa…. 儍左⋯⋯你幫我做完個Mtvss 之後呢覺得好爽啊超正啊!我而家個條腰呢冇咁痛左好多啦真係! 即係冇痛左好多啦總之就,鬆左好多啊真係! 唔知點樣形容啊!所以我即刻要同阿 xx 講,因為呢條腰呢,其實呢咩住咗好多負能量呢,又重啦又贅啦其實都痛左差唔多有⋯最嚴重係其實起碼有半年啦,所以一路都痛lor,起碼半年至九個月呀,所以今次真係覺得好爽呀!多謝你呀!抵錫!(摘自客人錄音)”

(身體是會說話的,為她做MTVSS 的時候的收到很多身體給我的訊息,並立刻用除障句轉化,效果超卓!)

個案三

我的一位學生為自己患上腎病的小貓Jo Jo運行了兩星期MTVSS,之後再去檢驗,發現小貓腎功能回復正常,再也不用打皮下水了,而且越來越肥呢!

(右)生病時瘦瘦的, (左)復元後變左肥仔

 

個案四

另一隻小貓 Novell也康復了,都肥番晒呢!

看看主人怎說:

“2017年頭同12歲嘅貓貓做body check 發現慢性腎衰竭第一期. 覺得係絕症情況下有腎貓家長share 有能量治療可以幫到貓貓腎index 降低 就即管試試 所以學mtvss.
經過幾個月幫貓貓做mtvss嘅 時間 貓貓胃口 同精神都變好.
最近 每始做mtvss 後 貓貓更會立即去搵食!
貓奴嘅安心 莫過於主子嘅 訓得好 食得好 屙得靚 同日日精神”

個案五

另一位學生治好她的狗狗!

“5月初,突然發覺奶茶胸口有一粒粉紅色的肉瘤,因為細細粒,所以沒有理會,只係同自己講,可以再觀察一下

過咗幾日(嗰日係星期日),我瞓醒咗,好自然就去抱兩個寶貝,一抱奶茶,就見佢粒肉瘤大粒咗,仲變咗做黑色,嚇死我,我即刻打去獸醫診所

下午去見醫生,醫生一睇就話係血瘡,要再book時間全身麻醉開刀切除,仲吩咐唔可以整爆粒瘡,如果爆咗,要立即返去獸醫診所

嗰下我真係好驚好擔心,仲喊咗出嚟,返到屋企,突然醒起我學過MTVSS,唔理咁多,即刻打開筆記就幫奶茶做治療

之後的日子,我一得閒就抱著奶茶幫佢做MTVSS,因為我心裏真係千萬個不願意佢去做手術

過咗大概三四日,有一日我放工返到屋企,工人姐姐好開心咁同我講,話奶茶粒瘡細咗好多,我即時

抱起奶茶一望,真係細咗好多

之後,我更加有信心,一星期後,粒血瘡消失得無影無蹤


我答醫生,就係你摸嗰個位置囉
我唔放心,所以有帶奶茶返獸醫診所做檢查,醫生摸完又摸,再望下電腦,之後問我粒血瘡位置係邊?

醫生話,係囉,我電腦紀錄明明係呢個位置㗎,但點解無咗嘅? 我仲以為係我mark錯咗

妳做過啲咩呀?

我心裏答案佢,咪就係做咗MTVSS囉”

 

個案六

最近又收到好消息,好開心可以幫到BB!^^

 “我堂妹一家人叫我代佢哋感謝你,因為bb今日去覆袗出咗報告,肝功能、膽紅素的數值比之前降咗1000多!”

*陳筠姸(Sherming Chan)是一位國際認證Access Consciousness課程導師、Access Bars導師、Access Body Process導師及Access Facelift 導師,她曾修讀Access之與靈對話、如何成為金錢、SOP、ESC、COP等課程,並遠赴哥斯達黎加、意大利、澳洲、馬來西亞、印度、台灣等地方學習Access 的高階課程以及不同的療癒法,精通元辰宮、塔羅、Super R、Healing code、Trauma Therapy等能量治療,現全職從事心靈療癒及能量療癒,擅長助學生和客人取回自己的力量,成為自己,並回復喜悅和平靜。

Access Consciousness® 認證導師
Access Consciousness® 認證Bars 導師
Access Consciousness® Body Process導師
元辰宮國際認證執行師
國家認證情緒療癒師
領航者塔羅國際認證導師
領航者塔羅國際認證教練及諮商師
ABNLP及IANLP 認證NLP高級執行師
Super Reconnection 認證諮商師
Beyond Limits Energy Healing 認證療癒師
ABH 認證催眠療癒師
美國認證音叉療癒師